Wandelen in Zuid-Limburg | Gulpen

Vakantiehuis Karsveld GulpenGulpen, Zuid-Limburg, augustus 2024

Wie aan Zuid-Limburg denkt, denkt al snel aan de on-Nederlandse heuvellandschappen en de mooie fiets routes die de provincie rijk is. Ben je meer een wandelaar? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Want als er een plek is waar je avontuurlijk kan wandelen in Nederland, dan is het Limburg wel. Je loopt namelijk over de smalste en meest avontuurlijke paadjes, met de mooiste uitzichten, uitkomend op de meest unieke plekjes.

 

— Wandelen in Zuid-Limburg —

waar een kleine provincie groots in kan zijn

 

Vakantiehuis Karsveld Gulpen

Vakantiehuis Karsveld Gulpen
Wandelen in Gulpen
Vakantiehuis Karsveld

Een zomer in Gulpen

Afgelopen zomer brachten we wederom een heerlijke week door in Limburg. Hier verbleven wij op het duurzame Roompot park Gulpen. Een fijne uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen. Gulpen is fijn, knus, gezellig en centraal gelegen. Bekend van het herkenbare terras van Hotel Brasserie De Kroon. Je vindt hier vrijwel alles wat je zoekt als je op een rustige vakantie wilt gaan. Stadjes als Valkenburg en Maastricht zijn redelijk makkelijk aan te rijden. In Gulpen zelf vind je fijne terrasjes en wat winkeltjes.

 

Wandelen in Gulpen Zuid-Limburg

Waar omgeving Gulpen vooral groots in is, is het leveren van mooie wandelroutes. Hier vind je er namelijk genoeg van. Er zijn wandelroutes over verharde paden en langs de wegen, maar ook talloze wandelroutes die dwars door de natuur en weilanden gaan. Je kunt de routes zo groot maken als je wilt. Ze zo plannen dat je nog ergens halverwege op een knus terrasje neer kunt ploffen. Kortom, voor ieder wat wils. Prachtig zijn de routes in ieder geval allemaal, je bent verzekerd van mooie wijdse uitzichten en knusse wandelpaadjes.

 

Vakantiehuis Karsveld

Karsveld

Een van die wandelroutes brengt je langs het pittoreske vakantiehuis Karsveld, een parel middenin de weilanden, gelegen aan De Geul. Omringd door grazende koeien staat het op een van de mooiste locaties van Gulpen. Weliswaar zonder uitzicht over de heuvels, maar wel aan het gezellig kabbelende water van de Geul.

Adres van het huisje: Karsveldervoetpad 1, 6271 PH Gulpen

Klik hier voor een overzicht met al mijn Limburg tips.

 

Ben jij al eens in Gulpen geweest?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Full Magnolia The Body Shop vegan parfum
Full Magnolia | The Body Shop

Biesbosch , augustus 2024 [dropcap]E[/dropcap]erder liet ik jullie al kennis maken met de Full Flowers Fragrance collectie van The Body...

Sluiten